guldsmed-johan-veje

OM OS

DESIGN URE OG SMYKKER

Design Ure og Smykker, som det hedder i dag, har haft adresse på Hellikorsgade 11 Kolding i 18 år. Den tidligere ejer Niels Pedersen (Urmager), solgte butikken til Johan Veje (Guldsmed) i 2014 og de har begge meget glæde af hinandens faglighed.
I vores butik sælger vi smykker, ure og andet guldsmedearbejde. Vi rådgiver gerne kunden om hvilken muligheder der er for at kundens ønsker bliver opfyldt. Udover vores helt eget design, forhandler vi også mange prestigefuldte danske smykke- og urmærker. vi kan også hjælpe med repartioner af smykker, ure eller vil du gerne have special designet et smykke til jeres helt egen historie, så kom ind forbi og få en snak med guldsmeden.

guldsmed-johan-veje

GULDSMED JOHAN VEJE

Guldsmed Johan Veje er faguddannet guldsmed fra en af Danmarks bedste guldsmede, som har udgangspunkt i det traditionelle, stolte gamle håndværk med ægte håndlavede smykker.

Passionen for det gamle håndværk kræver stor kærlighed og kreativ fantasi for at kunne formidle kundens tanker og ønsker ned i et personlig smykke. Med mange års erfaring i formgivning af ædle metaller, isætning af ædelstene og ærlighed/stolthed vil kunden få det ønskede unikke resultat. Smykker er ikke bare et produkte men noget der kan skabe kærlighed.

guldsmed-johan-veje

GULDSMED JOHAN VEJE

Min mest fornemme opgave er, at hjælpe kunden ned af den rigtig vej i forhold til design, kvalitet, anvendelse og give tryghed under hele forløbet. Der er ikke mange danske guldsmede tilbage, der stadig bruger deres håndværk og kreativitet til at skabe elegante, unika smykker, i samarbejde med kunden. Jeg betragter mig selv, som en rigtig god håndværker som kan løse de fleste håndværksmæssige ønsker, som man måtte have.