HANDELSBETINGELSER

Disse handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på designureogsmykker.dk (herefter kaldt "webshoppen").

Senest opdateret 28. feb. 2023.

1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Design Ure og Smykker
CVR: 30579437

Mail: kolding@designureogsmykker.dk
Adresse: Helligkorsgade 11, 6000, Kolding

2. PRISER OG BETALING

  Alle viste priser på webshoppen er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Design Ure og Smykker tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

  3. BESTILLING

   Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Design Ure og Smykker indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst sende os en mail på Kolding@designureogsmykker.dk

   4. BETALING

    Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder herunder kortbetaling, MobilePay.

    Vi accepterer følgende korttyper:

    • Visa
    • Visa Electron
    • MasterCard
    • MasterCard Debit

    5. BETALING MED BETALINGSKORT

     Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.
     Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
     Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
     Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

     6. LEVERING

      Alle ordrer pakkes og sendes, så de kan leveres hos dig efter 2-4 hverdage. Hvis denne er på lager.

      Ved udsalg, kampagner eller lignende kan der forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på webshoppen.

      7. RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

       Når du handler hos Design Ure og Smykker har du 14 dages fortrydelsesret, Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

       Du er forpligtet til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen skal være uåbnet og i original og intakt stand. Varer som er brugt tages ikke retur. Hvis en ur kasse har været åbnet eller lænken har været kortet af, tages det ikke retur. Varer som er specialfremstillet eller ændret i størrelse kan ikke returneres.

       Når der er tale om en ren returvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.

       Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

       Refundering af købesummen
       Ved returnering af en vare vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da varen blev købt.

       8. REKLAMATION

        Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

        Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til kolding@designureogsmykker.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

        9. KONTAKT OS

         Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det her.

         10. PRIVATLIVSPOLITIK

          Du kan læse vores privatlivspolitik her.

          Du kan læse vores cookiepolitik her.

          11. LOGSTATISTIK

           Vi bruger en logstatistik på designureogsmykker.dk. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.
           Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere designureogsmykker.dk

           Lad os lave en aftale