GULDSMED/JUVELER/URMAGER

DESIGN URE & SMYKKERBUTIKKEN.


Design Ure & Smykker ligger i centrum af Kolding lige overfor Føtex på Helligkorsgade. Hos os finder du et stort udvalg af klassiske og moderne smykker til enhver lejlighed, og vort faguddannede og engagerede personale vil med sikker fornemmelse for tidens smykker, ure, vielsesringe og dåbsgaver, vejlede og hjælpe dig med dit køb. Har du brug for vejledning eller ønsker du en reparation udført, er vi altid klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med at lave huller i ørerne. Vi tilbyder altid en god og personlig betjening i vores skønne butik. Vi har LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE og er medlem af Danmarks Guldsmede og Urmagere. Se byttemuligheder på: www.guldsmed.dk

DESIGN URE & SMYKKERSMYKKER.


Et dyrebar smykke er en ting af skønhed og der opfylder en særlig rolle: ideelt set bør det opfylde bærerens ønske og fungere som en glans til hendes naturlige skønhed. Design Ure og Smykker har dette mål for øje, at skabe smykker, hvis udstråling og supplerer deres bæreren.

DESIGN URE & SMYKKERHÅNDVÆRK MED TRADITION.


For helt at forstå den fine kunst at skabe smykker og ur, skal du først mestrer de nødvendige færdigheder. Som ur og smykke specialist, har Design Ure og Smykker forfulgt dette princip. Butikken i Kolding midtby, har vi et erfarne personale og guldsmed/juveler, urmager som praktiserer de traditionelle håndværk.

DESIGN URE & SMYKKERPLEJE AF DIT UR.


GIV DIT UR ET PAR ØJEBLIKKE AF DIN TID. Tid er den mest værdifulde handelsvare vi besidder. Et ur er vores konstante følgesvend. Men har vi givet det den mængde opmærksomhed, det fortjener? Efter alt, er det målet, at det (næsten) aldrig svigter os. Mekaniske ure, i særdeleshed, er små maskiner, der leverer ganske forbløffende præstation år ud og år ind. Ligesom biler, kræver de også regelmæssig, professionel service. For at sikre at dit ur stadig er en kilde til glæde i mange år fremover. Vi viderebringe også gerne et par tips om pleje af dit ur.

DIN GULDSMED FOR LUKSUS URE OG SMYKKER